Claus

Body
Vi har haft en rigtig fin forlænget weekend på Møn. Lejligheden er rigtig fin og ligger fint i forhold til Stege by og for ture rundt på Møn. Morten var behjælpelig med gode tips og alting forløb meget fleksibelt og fint.

Dark Sky stjernesafari

Milky Way

Se den smukke stjernehimmel fra et af de mørkeste steder i Europa.

Vi starter turen ved at aftale hvor vi skal tage hen, og hvad vi kan forvente at se. Enten kører vi så i biler til destinationen, eller vi aftaler at mødes på et af mine foretrukne steder for stjernekig.

Jeg har kikkerter og forskellige typer teleskoper med, som vi kan bruge til at se på mælkevejen, stjernehobe og galakser. Vi kan også lave flotte fotos, hvor i er med. Hvis månen er oppe, kan vi se på den, og studere kratere og havene på den.

Jeppe

Body

Meget fin lejlighed med god beliggenhed. Alting var som beskrevet, og levede fuldt op til forventningerne. Morten var en meget imødekommende og gæstfri vært.

Lene

Body

Dejlig, hyggelig og stor lejlighed hvor vi nemt kunne være 4 voksne. Fin beliggenhed i rolig område men alligevel meget tæt på centrum. Morten er venlig og meget imødekommende og kommunikationen har været rigtig fin både før, under og efter opholdet. Kan varmt anbefales.

Jessica

Body

Vi havde et super dejligt ophold i Mortens lejlighed - alt var som forventet; dejlige lyse og store rum og alt fungerede som det skulle. Morten er en super vært og al kommunikation var god. Vi kan kun anbefale andre et ophold hos Morten, ligesom vi gerne vil komme tilbage hvis vi skal til Møn igen.